hulp aanvragen Brabant

Hulp aanvragen

Blink ondersteunt


Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of een duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail naar info@blinkuit.nl. We nemen binnenkort met je contact op.

Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar info@blinkuit.nl.
 

Aanmeldformulier hulpvrager    Toestemmingsformulier hulpvrager

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maatje gezocht (R3125)
Man met brede interesse
Man (geboren 1956) met brede interesses: houdt van muziek, lid van harmonie/drumband Grave, reizen. Zoekt een vrijwilliger om samen mee op pad te gaan en onder de mensen te komen. Kan hulp gebruiken met computerzaken en mobiele telefoon en leert hierin ook graag wat meer. Geeft zelf moeilijk behoeftes aan, beter naarmate het vertrouwen groeit.


Lees meer
Graag actief, ik ook! (R3015)
Wordt jij dan mij nieuwe maatje?

Ik wil graag mijn energie kwijt! Welke man of vrouw die dit juist aanspreekt wil met een jongen (2006) het bos in , struinen, fietsen, naar de bioscoop of samen er op uit. Etc. Ik heb een grootte interesse in de ICT . Ik ben een lieve jongen en bekend met Autisme en ADHD Ik heb veel energie. Ben jij die duidelijke gestructureerde man en of vrouw  en hou jij om samen op pad te gaan na schooltijd op woensdagmiddag en of op een andere dag na school, dan zoeken we jou!!!

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »