hulp aanvragen Brabant

Hulp aanvragen

Blink ondersteunt


Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of een duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail naar blink@ons-welzijn.nl. We nemen binnenkort met je contact op.

Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar blink@ons-welzijn.nl.
 

Aanmeldformulier hulpvrager

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen activiteiten ondernemen (V006.402)
Gezellige vrouw zoekt gezellige vrouw
Gezellige vrouw (46) uit Oss, met veel humor, is op zoek naar een gezellige vrijwilliger, waarmee ik positieve activiteiten kan ondernemen. Ik heb fybromyalgie dus ik kan niet altijd op pad, maar ondanks deze beperking sta ik zo positief mogelijk in het leven. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast sta ik graag in verbinding met anderen. Maak jij graag een praatje, heb je humor, ben je creatief en openminded, dan ben ik op zoek naar jou en wil ik je graag leren kennen!
Lees meer
Vriendin gezocht (V006.156)
Leeftijd 28 t/m 35 jaar
Hallo meiden, Mijn naam is Sabine. Een leuke, gezellige en spontane jonge dame van 30 jaar jong. Opzoek naar een vriendin(nen) om gezellig een kop thee mee te drinken, een vriendin waar je gezellig mee kan kletsen. Die dezelfde interesses heeft als ik. Zoals lekker ergens lunchen/ uiteten, naar de bios gaan. Lekker wandelen/ met de 4daagse meedoen lijkt me een mooie uitdaging. Fotografie, koken en bakken vind ik ook leuk om te doen.

Herken jij je eigen hierin en lijkt het je leuk om mijn te ontmoeten dan zie ik graag je reactie tegemoet. Zoek omgeving: Schaijk, Velp bij (Grave) Reek, Herpen, Ravenstein, Megen, (plaatsje) Zeeland, Grave, Berghem, Deursen- Dennenburg, Dieden Demen, Koolwijk. Leeftijd 28 t/m 35 jaar.

Groetjes Sabine
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »