hulp aanvragen Brabant

Hulp aanvragen

Blink ondersteunt


Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of een duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail naar info@blinkuit.nl. We nemen binnenkort met je contact op.

Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar info@blinkuit.nl.
 

Aanmeldformulier hulpvrager    Toestemmingsformulier hulpvrager

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Sport/wandelmaatje gezocht! (4287)
Hulp vanwege visuele beperking
Ik ben een spontane gezellige vrouw van 59 jaar, woonachtig in Veghel met een visuele beperking. Ik hou van humor en op z’n tijd een serieus gesprek. Ik ben op zoek naar een gezellig sport maatje die éénmaal in de week mij zou willen ondersteunen bij het sporten, wandelen of zwemmen. Aangezien ik visueel beperkt ben heb ik hier hulp bij nodig. Wie zou het gezellig vinden om samen met mij deze uitdaging aan te gaan? Dus ben jij die leuke gezellig spontane man of vrouw die mij wil helpen? Dan ben ik op zoek naar jou! Eventuele onkosten worden door mij vergoed.

4287
Lees meer
Aanwezigheidshulp (4340)
Combineren van hulp en werk
Deze meneer (1947) heeft MS en is rolstoel gebonden. Hij kan veel zelf, doet ook veel zelf en vermaakt zichzelf. Voor de rest helpt zijn vrouw hem. Hij kan echter niet meer lang alleen zijn. Daarom zoeken we iemand die op dinsdagavond tijd heeft om een uurtje of 4 bij hem te zijn als mevrouw ergens naar toe moet. De vrijwilliger kan eventueel gewoon zijn eigen werkzaamheden meenemen en hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Misschien is dit voor jou een mogelijkheid om je werkzaamheden of studie te combineren met hulp aan anderen. Wij horen dan graag van je.

4340
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »