Ik ben een hulpvrager

Blink zoekt voor jou een vrijwilliger / maatje.

Weet je nog niet zeker of dat je hulp wilt aanvragen?
Bel ons, 088 37 42 525 of vul dit contactformulier in. Dan bellen wij jou terug.

Bel mij voor meer info

Wil je wel hulp aanvragen?
Graag dan het onderstaande formulier volledig invullen.


Heb je al contact met ons gehad?
Ja
Nee
GeslachtWoonsituatie:

Is er mantelzorgondersteuning nodig?
Ja
Nee

HulpvraagHeeft u bezwaar tegen het anoniem plaatsen van uw hulpvraag op onze website en andere social media?
Ja
Nee

Voorkeur vrijwilliger?
Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ook graag actief in de buitenlucht? (V006.459)
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn een gezin wat bestaat uit moeder, zoon (13 jaar) en dochter (11 jaar) en zijn op zoek naar een leuk maatje die samen met ons erop uit wil gaan (soms samen of soms apart).

Mijn zoon van 13 jaar met een groot gevoel voor rechtvaardigheid zou het heel leuk vinden om samen met jou op pad te gaan. Mijn zoon heeft autisme en ADD, hierdoor zijn structuur en duidelijkheid belangrijk. Hij houdt van een wandeling in de natuur, van dieren, van techniek en van gamen. Een grapje op z’n tijd vindt hij leuk, hij is sportief en gevoelig. Mijn creatieve, gevoelige dochter van 11 jaar met gevoel voor humor houdt ook van een wandeling in de natuur en is ook een dierenvriend. Verder houdt ze van spelletjes en tiktok filmpjes maken. Ze heeft een schildklieraandoening, waardoor ze wat sneller vermoeid kan zijn en doet de dingen graag in haar eigen tempo. Voor ons zou het heel fijn zijn als je 1 keer per maand wat zou kunnen betekenen hierin. Spreekt je dit aan, reageer dan snel op deze vacature.
Lees meer
Leuke dingen doen/oppas (V005.311)
Vrijdag/zaterdag of een avond
Voor een gezin met twee kinderen zoeken we een vlotte vrijwilliger die in overleg met ouders over dag en tijd een paar uur om de twee weken, met hun dochter (13) met Syndroom van Down leuke dingen kan doen overdag. Maar ook in huis kan zijn als ouders een keertje samen eruit willen of een oudergesprek hebben op school. Ze is vrolijk, houdt van dansen, zingen, spelletjes doen, meiden-dingen. Samen naar de film, speeltuin zijn ook opties! Kun jij deze dame voldoende sturing geven en haar op een positieve manier benaderen? Ook is haar broertje van 3 soms ook thuis en is het fijn als je ook op hem kan oppassen (slaapt 's avonds). Neem dan contact op!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »