Hulpvrager

Hulpvragers

Blink ondersteunt hulpvragers.


Blink zorgt voor een vaste vrijwilliger die hulp biedt aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of een sociale beperking. Mensen met een chronische ziekte, psychische stoornis en/of gedrag dat om extra zorg of aandacht vraagt.

De vrijwilliger biedt zwaar belaste mantelzorgers verlichting zodat zij even tijd hebben voor hun eigen sociale leven. En natuurlijk zijn ze er ook voor de hulpvrager. Dus zoekt u een maatje om bijvoorbeeld samen leuke activiteiten te ondernemen? Wilt u eens een kopje koffie op een terras gaan drinken? Of wilt u liever er samen op uit met de fiets? Bent u op zoek naar een speelhulp of gastgezin voor uw kind? Of heeft u een specifieke hulpvraag? Neem dan met ons contact en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil hulp aanvragen    Nee, ik wil eerst meer informatie

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vervoersvraag (4330)
Leuke betrokken chauffeur gezocht
Voor deze jongeman (2008) die door zijn beperking niet met de bus naar school kan, zoeken wij iemand die hem een aantal keren per week kan brengen (of ophalen) van Boekel naar Veghel, zodat zijn moeder ontlast wordt en wat meer aandacht kan besteden aan haar andere zoon. Alle hulp is welkom!

4330
Lees meer
Shoppen, tuttebellen en gek op dieren (R7459)
Houd jij ook van meidendingen en actief zijn?
Shoppen, tuttebellen en gek op dieren? Houd jij ook van meidendingen en actief zijn? Voor een actief, spontaan enthousiaste meisje(2010) bekend met ADHD en PDD-NOS zijn we op zoek naar een maatje die met haar samen actief bezig is, erop uit gaat. Er speciaal is voor haar en met haar speelt. Ze zingt graag, is creatief, gek op dieren, houdt van shoppen en make-up en is daarnaast ook nog graag sportief (hardlopen en bootcamp) en houdt ook van fietsen. Ben jij deze duizendpoot en ben je ook graag actief bezig, laat het dan weten.

R7459
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »