Klachtenprocedure

Klachtenprocedure


Als u een klacht heeft en u er met de hulpverlener niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met de manager van de betreffende hulpverlener. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar klachtenfunctionaris@ons-welzijn.nl. Als deze bemiddeling niet slaagt, kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij de directie van ONS welzijn. Stuur uw brief naar

ONS welzijn
Postbus 322
5340 AH Oss

De directie zal zo snel mogelijk een oplossing proberen te vinden. Lukt dat niet, dan wordt uw klacht behandeld door de externe klachtencommissie. Deze commissie geeft binnen twee maanden advies aan het bestuur. Het bestuur bepaalt zijn standpunt aan de hand van dit advies en deelt dit binnen een week aan u mee.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Leuke oma gezocht! (R3111)
Liefde voor bakken
Voor deze vrolijke , ietwat eigenwijze jongeman met een verstandelijke beperking (2006) zoeken we een echte "oma-vrijwilligster". Zijn eigen oma is onlangs overleden en hij mist haar verschrikkelijk. Hij gaat naar de vso-school in Gennep en houdt van muziek, skelteren en koekjes, cakejes en taartjes bakken en natuurlijk van zijn tablet. Zou jij een nieuwe oma voor hem willen worden, die gek met hem is en leuke dingen met hem wil doen? Aanvankelijk thuis, maar later eventueel ook bij de oma thuis.


Lees meer
Gezelligheid en een kop koffie (R12842)
Ben jij mijn ogen en geef jij mij structuur bij het huishouden?

Ik ben een vrouw(2000) bekend met een hartafwijking en ben aan 1 oog blind en met mijn andere oog zie ik 30%. Ik woon samen met mijn verloofde, ben graag actief bezig, sociaal  en zet me ook graag in voor anderen.

Ook zelf heb ik een vraag; kun jij mij helpen bij het structuur brengen in mijn huishouden, Ik ben wat chaotisch en door mijn slechte zicht, mis ik soms bijvoorbeeld bij het stofzuigen en andere taken hoeken. Ik doe het graag zelf, maar ben jij iemand die onder het genot van een kop koffie en wat gezelligheid mij de juiste tips en aanwijzingen kan geven.

Dat zou geweldig zijn! En help je mij enorm.

R12842
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »