Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vriendin gezocht (V006.156)
Leeftijd 28 t/m 35 jaar
Hallo meiden, Mijn naam is Sabine. Een leuke, gezellige en spontane jonge dame van 30 jaar jong. Opzoek naar een vriendin(nen) om gezellig een kop thee mee te drinken, een vriendin waar je gezellig mee kan kletsen. Die dezelfde interesses heeft als ik. Zoals lekker ergens lunchen/ uiteten, naar de bios gaan. Lekker wandelen/ met de 4daagse meedoen lijkt me een mooie uitdaging. Fotografie, koken en bakken vind ik ook leuk om te doen.

Herken jij je eigen hierin en lijkt het je leuk om mijn te ontmoeten dan zie ik graag je reactie tegemoet. Zoek omgeving: Schaijk, Velp bij (Grave) Reek, Herpen, Ravenstein, Megen, (plaatsje) Zeeland, Grave, Berghem, Deursen- Dennenburg, Dieden Demen, Koolwijk. Leeftijd 28 t/m 35 jaar.

Groetjes Sabine
Lees meer
Gezelschap gezocht (R3346)
Wandelen, fietsen, kaarten, tuinieren...

Schaijk man (1959) met een lichte verstandelijke beperking houdt van wandelen, fietsen, kaarten, in de tuin werken, klusjes maar wel graag met iemand samen. Graag in de avonduren of in het weekend.


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »