Nieuws

Alle nieuwsberichten op een pagina.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ondersteuning gezocht (4442)
Liefdevol en warm gezin

Baby met taaislijmziekte en peuter.

Voor een erg warm gezin zoeken we een vrijwilliger die op flexibele dagen en tijden, in goed overleg tussen vrijwilliger met moeder, op de twee kindjes wil passen bij hen thuis. Zodat moeder even tijd voor zichzelf heeft en even door kan pakken!

De jongste (8 maanden) heeft een taaislijmziekte dus o.a. hygiëne is belangrijk. Door deze rollercoaster is het voor moeder fijn als ze samen met jou kan ontdekken hoe ze het beste hiermee om kan gaan zodat het hele gezin hier de vruchten van plukt!

4442

Lees meer
Samen het leven ontdekken (4391)
Op zoek naar een maatje
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor een alleenstaande man (1955) met NAH. Door zijn beperkingen (door een vrij recente hersenbloeding) onderneemt hij uit zichzelf weinig en vereenzaamt daardoor. Meneer is nog in revalidatie en kan steeds beter lopen en praat nog goed. Graag een maatje om er af en toe op uit te gaan, iets leuks te ondernemen of gewoon een kopje koffie te drinken. Iets voor jou?

4391
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »