Dag van de Mantelzorger

A.s. zaterdag is het de Dag van de Mantelzorger. Zoals u in de bijlage/op de afbeelding ziet heeft gemeente Oss hier een verrassingstasje voor ter attentie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten (tot 1 november aanmelden). Kom je niet uit Oss? Kijk dan eens op de website van uw gemeente wat er voor u mogelijk is!
Dag van de Mantelzorger

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Geluk zit in kleine dingen (R34737)
Gezelschap en een beetje hulp doet veel goeds
Wanneer je MS hebt en rolstoelafhankelijk bent, gaat niet altijd alles vanzelf. Voor een sociale, creatieve vrouw (51 jaar) – en alleenstaande moeder van een tienerdochter – zijn we op zoek naar een warme persoonlijkheid met levenservaring die het leuk vindt om samen activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, creatief bezig zijn of een spelletje spelen. En mocht je haar af en toe kunnen helpen met kleine klusjes in en rondom huis en/of de computer, dan is dat mooi meegenomen. Misschien wel het belangrijkste: samen is gezelliger dan alleen!
Lees meer
Maatje gezocht (R3189)
Uitdagende situatie
Houdt jij van een uitdaging? Voor een zachtaardige man (1950) met een verstandelijke beperking zoeken we een vrijwilliger die in overleg wat met hem wil ondernemen. Hij gaat er graag op uit met de auto en dan lekker ergens koffie drinken. 1x per week met voorkeur op de woensdag ochtend tussen 9.30-12.00 uur. Zijn vrouw is dan naar de dagbesteding en kan hij rustig weg, zijn vrouw wordt anders erg onrustig als hij niet thuis is als zij wel thuis is. Dit stel is alle twee beperkt en het gaat om een bijzondere situatie.

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »