De week tegen eenzaamheid

Deze week is het de Week tegen de Eenzaamheid. Om extra aandacht te vragen voor dit thema heeft de coalitie Eenzaamheid Meierijstad een nieuwsbrief gemaakt. Deze nieuwsbrief is te lezen via deze link.

Wil je meer weten over eenzaamheid en wat de coalitie in de gemeente allemaal doet?
Neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina Omzien Naar Elkaar.

Wil je als inwoner, organisatie, ondernemer of bijvoorbeeld lid van een vereniging, iets betekenen in de strijd tegen eenzaamheid dan komen we graag met je in contact! Stuur ons dan een berichtje:
m.brakke@welzijndemeierij.nl (voor Schijndel)
n.zomer@welzijndemeierij.nl (voor St.Oedenrode)
esther.debie@ons-welzijn.nl (voor Veghel)

Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op.
De week tegen eenzaamheid

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Leuk gezelschap gezocht (R3261)
Interesse voor kunst, natuur en reizen?
Een bijzondere, wijze man uit Uden, humoristisch in de omgang (uit 1949), staat altijd met raad en daad voor een ander klaar en nu heeft hij plotseling zijn gezichtsvermogen grotendeels verloren waardoor hij zijn leven enigszins opnieuw moet beginnen. Meneer zoekt een leuk gezelschap waarmee hij een goed gesprek met humor kan hebben en waarmee hij zijn kennissenkring kan vergroten. En misschien is het mogelijk dat je wat klusjes (bijv. lamp ophangen, op de computer wat bestellen of een boodschapje) voor meneer kan doen. Meneer heeft een brede belangstelling voor kunst, natuur en reizen en meneer wandelt graag. Spreekt je dit aan, reageer dan op deze vacature. Frequentie in overleg met elkaar.
Lees meer
Erop uit (V005.321)
Naar de truckshows of kermis
Hoi, ik ben een 26-jarige jongen uit Schijndel en zoek een maatje/vrijwilliger om samen naar (bijvoorbeeld) truckshows en kermissen te gaan. Ik vind het heel leuk om naar de trucks en attracties te kijken en om het sfeertje te proeven. In de kermisattracties zelf ga ik niet, maar ik maak er wel graag mooie foto’s van! Omdat deze activiteiten seizoensgebonden zijn, overleg ik graag samen met jou waar we naartoe gaan en wanneer.  Daarnaast heb ik zelf een auto.

Ook vind ik het leuk om een keer een drankje te doen op een terras, om te poolbiljarten of naar een Hollandse muziekmiddag- of avond te gaan! Ben jij degene die ik zoek, reageer dan op mijn oproep en wie weet tot snel!


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »