GRATIS ZORGVAKANTIE met ‘Speciaal-reizen DOE EEN WENS’

Speciaal Reizen verloot voor twee personen een volledig verzorgde (zorg)vakantie. Deze organisatie is er voor mensen die een beperking heeft of in gevecht is met een levensbedreigende ziekte. Zij organiseren zorgvakanties voor een mooie prijs. Omdat zij zich realiseren dat niet iedereen de financiële middelen heeft om deze droomvakantie te betalen, hebben zij ‘Speciaal-reizen Doe een wens’ in het leven geroepen omdat zij geloven dat wensen levens kunnen veranderen. Een onvergetelijke herinnering én kracht om verder te gaan!

Wie verdient volgens u een heerlijke zorgvakantie? Meld u nu aan.
GRATIS ZORGVAKANTIE met  ‘Speciaal-reizen DOE EEN WENS’

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen op pad, zwemmen, fietsen (V005.066)
Ervaring met/ kennis van epilepsie, lage bloedsuikerspiegel
Voor een lieve, rustige peuter (2016) zijn we op zoek naar een rustige, lieve vrijwilliger (v) die samen met haar leuke dingen wil doen. Ze geniet van buiten zijn en houdt heel erg van zwemmen (abonnement krijg je van ouders). Haar broer is actief en speels wat niet goed klikt met haar autisme en ontwikkelingsachterstand. Kun je ook omgaan met epilepsie (overdag soms een absence), ervaring met een lage bloedsuiker (kunnen prikken) en ben je beschikbaar op een (dagdeel van de) woensdag of vrijdag of in het weekend? Neem dan contact op!
Lees meer
Zin om leuke / creatieve dingen te doen? V005.282
Buiten zijn of zwemmen is ook leuk!
Ga jij met mij leuke of creatieve dingen ondernemen? Ik ben een vrouw (1998) met een chronische ziekte. Daardoor vind ik mijn dagen lastig in te vullen en soms heb ik moeite met prikkels om me heen. Ik zoek een flexibele vrouw (leeftijd maakt niet uit) die leuke dingen met mij wil doen zodat ik wat afleiding heb van mijn dagelijkse ongemakken. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld fotoboeken maken, maar ook om kleine uitstapjes te maken.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »