Interne verschuivingen vanaf 1 maart

Beste vrijwilliger,

Vanaf 1 maart 2019 vinden er intern verschuivingen plaats, dit kan inhouden dat u een ander contactpersoon als consulent krijgt waar u terecht kunt met u al uw vragen. Het kan ook zijn dat er niets voor u verandert.

Voor degene die wel te maken krijgt met een ander contactpersoon, willen we u via deze weg hartelijk danken voor het prettige contact met u in het verleden! We hebben alle vertrouwen in onze collega en wensen u ook daarmee een fijne samenwerking toe.

Bestaande contacten in Bernheze, Landerd en Oss blijven zoals ze zijn en zullen alleen voor nieuwe vrijwilligers gaan veranderen. Voor Uden geldt dat Sophie Dirkse de contacten overneemt van Doreth van de Riet en in Boekel neemt Sophie de contacten over van Irma Brands.

Ter verduidelijking hieronder de contactgegevens van alle consulenten met bijbehorende regio’s: Indien u behoefte heeft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de desbetreffende consulent.

Regio Land van Cuijk
Irma Brands-Verheggen l i.brands@blinkuit.nl l 06-24926769 l Aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag

Regio Meierijstad en Uden en Boekel
Sophie Dirkse l s.dirkse@blinkuit.nl l 06-10988344 l Aanwezig op maandag, dinsdag, vrijdag

Regio Bernheze, Landerd
Ria de Vent l r.devent@blinkuit.nl l 06-14500615 l Aanwezig op maandag t/m donderdag

Regio Oss
Bauke Kappen l b.kappen@blinkuit.nl l 06-12115233 l Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag
Doreth van de Riet l d.vanderiet@blinkuit.nl l 06-14506420 l Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag

Daarnaast willen we u graag onze nieuwe website voorstellen! Onder ‘vacatures’ staan tweewekelijks vele nieuwe hulpvragen die op zoek zijn naar een vrijwilliger. Heeft u of iemand in uw omgeving tijd en interesse in een (tweede) vraag, kijkt u dan eens op www.blinkuit.nl en neem contact op met uw consulent!

Met vriendelijke groet,
Team Blink

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Mannelijk maatje voor gevoelige knul (V005.320)
Verhaal kwijt, leuke activiteiten ondernemen
Voor een aardige, gevoelige jongen (2010) zoeken we een mannelijk maatje die met hem op donderdagmiddag eens per 1 / 2 weken een uurtje er voor hem is: gamen, lezen, buiten voetballen/spelen. Zodat hij even zijn verhaal bij jou kwijt kan! Ken jij iemand of ben jij passend bij deze vraag, laat het dan weten zodat we samen gaan kennismaken bij hem en zijn moeder!
Lees meer
Open, direct en humor! (R3365)
Positiviteit en een praatje gezocht
Voor een 55-jarige vrouw - bekend met psychische klachten - zijn we op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger. Radio luisteren, televisie kijken en poetsen zijn haar voornaamste bezigheden, maar hoe fijn is het om soms ook even gezelschap te hebben! Samen een kopje koffie drinken, naar de stad of een wandeling maken. Ben jij de rustige vrijwilligster die oog heeft voor de kwetsbare, lieve vrouw achter de wispelturige, directe buitenkant?
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »