Jaarverslag Ons Welzijn

Beste vrijwilliger, hulpvrager en geïnteresseerde,

Sinds 1 januari 2018 is Blink van Dichterbij overgestapt naar de welzijnsorganisatie ONS welzijn. Daarom nemen we je mee in het jaarverslag van 2018 van ONS welzijn.

Elk mens heeft zijn eigen unieke verhaal en zijn eigen veerkracht. Op basis daarvan bepalen mensen hun leven en gaan op zoek naar wat hen gelukkig maakt. ONS welzijn kijkt naar wat iemand zelf kan, wil en nodig heeft. We gaan uit van de kracht van elk individu én van het samen doen.

Klik hier en leesde energieke, mooie en ontroerende persoonlijke verhalen van Linda, Jurgen, Wafaa, Jelke & Indy, Amber en Jos, over wat die aanpak voor hen betekent. Over hoe zij de regie over hun leven en hun geluk terug krijgen. Zich via vrijwilligersorganisaties of één op één inzetten voor anderen als vrijwilliger en mantelzorger of werken aan hun integratie in de samenleving.
Jaarverslag Ons Welzijn

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Met een lach samen op pad (V005.068)
Gezelligheid, duwrolstoel
Positieve mevrouw (57) met humor zoekt iemand die op woensdag- of vrijdagmiddag eens per week/twee weken met haar naar het dorp wil, naar de bibliotheek of even een winkel in. Door een zenuwbeschadiging zit mevrouw in een (duw)rolstoel. Ze woont slechts 3 minuten wandelen vanuit haar huis naar het dorp. Zin om samen met haar er lekker even uit te gaan?!
Lees meer
Speelhulp gezocht (R3228)
En af en toe oppassen
Voor een hele lieve jongen (2009) met een ontwikkelingsachterstand en autisme zoeken wij een vrijwilligster om als speelhulp actief te zijn binnen dit gezin, maar ook eens graag wil oppassen! Heb je doordeweeks na schooltijd een paar uurtjes tijd of in het weekend om samen te spelen en leuke dingen te doen? Door zijn beperking kan het wat langer duren voordat hij echt contact met je heeft/vindt.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »