Nieuwsbrief december 2019

Het jaar 2019 loopt alweer bijna op zijn einde, tijd voor een nieuwsbrief. Er is weer veel gebeurd afgelopen half jaar. Na beiden meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij Blink hebben in september zowel Doreth van de Riet als Ria de Vent hun 'nest' verlaten en zijn zij elders binnen de organisatie een andere uitdaging aangegaan. Op zoek naar nieuwe collega's is altijd weer een lastige klus, maar we zijn erg trots en blij met onze nieuwe collega's Suzan en Nienke. Verderop in deze nieuwsbrief stellen zij zich aan u voor! Ook een woord van Doreth en Ria volgt...

Lees verder

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Maatje gezocht, dinsdagavond (R3280)
Gezelligheid, erop uit of thuis
Positieve, gezellige vrouw ('82), rolstoel gebonden door vroeggeboorte, vindt het leuk als er iemand eens per twee weken op dinsdagavond naar haar toe komt om te kletsen en andere meidendingen doen (nagels lakken o.a.). Ze kan heel gezellig kletsen alleen lichamelijk heeft ze weinig mogelijkheden, maar dat weerhoudt haar niet van haar positiviteit!
Lees meer
Samen wandelen, fietsen op een duofiets? (R35952)
Gaan wij er samen op uit?
Ik ben een man (1937) uit Oss en bekend met een visuele beperking en COPD. Door mijn visuele beperking zit er wandelen en fietsen alleen voor mij niet in, maar ben nog steeds graag aan de wandel en zou zo af en toe ook samen met u een eindje willen fietsen op een duo fiets. Ik geniet hier enorm van en daarnaast houd ik ervan om ook een terrasje te pikken. Omdat mijn kinderen al heel veel betekenen en doen voor mij is het fijn als ik iemand heb, die samen met mij lekker gaat wandelen of fietsen. Maken wij er samen een gezellig uitstapje van. Ervaring, interesse en kennis van iemand met een visuele beperking is fijn.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »