Nieuwsbrief december 2020

Lees hierde digitale nieuwsbrief van december 2020 met veel informatie over het coronavirus, de bijeenkomsten, kerstattentie, mooie verhalen van zowel een stagiair als vrijwilliger en informatie over de veranderingen binnen Blink.

 

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ook graag actief in de buitenlucht? (V006.459)
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn een gezin wat bestaat uit moeder, zoon (13 jaar) en dochter (11 jaar) en zijn op zoek naar een leuk maatje die samen met ons erop uit wil gaan (soms samen of soms apart).

Mijn zoon van 13 jaar met een groot gevoel voor rechtvaardigheid zou het heel leuk vinden om samen met jou op pad te gaan. Mijn zoon heeft autisme en ADD, hierdoor zijn structuur en duidelijkheid belangrijk. Hij houdt van een wandeling in de natuur, van dieren, van techniek en van gamen. Een grapje op z’n tijd vindt hij leuk, hij is sportief en gevoelig. Mijn creatieve, gevoelige dochter van 11 jaar met gevoel voor humor houdt ook van een wandeling in de natuur en is ook een dierenvriend. Verder houdt ze van spelletjes en tiktok filmpjes maken. Ze heeft een schildklieraandoening, waardoor ze wat sneller vermoeid kan zijn en doet de dingen graag in haar eigen tempo. Voor ons zou het heel fijn zijn als je 1 keer per maand wat zou kunnen betekenen hierin. Spreekt je dit aan, reageer dan snel op deze vacature.
Lees meer
Gezelschap gezocht (V005.43 0)
Voor een vrolijke man!
Mezelf kan ik omschrijven als een vrolijke, enthousiaste man die positief in het leven staat! Ik ben 57 jaar, woon in Uden en ben door een incomplete dwarslaesie in 2018 in een rolstoel terecht gekomen. Voorheen werkte ik als chauffeur, ik ben gek op motors waardoor ik het heel leuk zou vinden om samen met jou in mijn aangepaste bus een stuk rond te touren, op een terras te gaan zitten of naar de motorcross te gaan kijken. Ook zou ik het heel gaaf vinden om met jou quat of op een trike te rijden. Je zou me daarnaast heel erg helpen als je samen met mij de boodschappen kunt gaan doen. Sta jij net als ik vrolijk en positief in het leven en houd je ook van motors, meld je dan aan!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »