Positieve gezondheid cursus

Voor iedereen die interesse heeft in de cursus Positieve Gezondheid: u bent welkom op 3 informatieve ochtenden waarbij u aan de slag gaat om uw leven positief te beïnvloeden, ondanks eventuele tegenslagen. Zie de uitnodiging in de bijlage/link staan.

De data waarop de cursus gegeven wordt:

  • In het PieterBrueghelHuis in Veghel op: 2, 16 en 30 oktober.
  • In het Maasziekenhuis Beugen op: 25 oktober, 8&22 november.
De kosten voor deelname zijn voor 3 ochtenden €50.00 voor leden van Pantein Extra, €100.00 voor niet leden, incl. koffie/thee met iets lekkers en een naslagwerk. Mensen die aanvullend verzekerd zijn vij CZ of VGZ krijgen de kosten volledig vergoed.

Bekijk hier de flyer.

Positieve gezondheid cursus

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vriendin gezocht (V006.156)
Leeftijd 28 t/m 35 jaar
Hallo meiden, Mijn naam is Sabine. Een leuke, gezellige en spontane jonge dame van 30 jaar jong. Opzoek naar een vriendin(nen) om gezellig een kop thee mee te drinken, een vriendin waar je gezellig mee kan kletsen. Die dezelfde interesses heeft als ik. Zoals lekker ergens lunchen/ uiteten, naar de bios gaan. Lekker wandelen/ met de 4daagse meedoen lijkt me een mooie uitdaging. Fotografie, koken en bakken vind ik ook leuk om te doen.

Herken jij je eigen hierin en lijkt het je leuk om mijn te ontmoeten dan zie ik graag je reactie tegemoet. Zoek omgeving: Schaijk, Velp bij (Grave) Reek, Herpen, Ravenstein, Megen, (plaatsje) Zeeland, Grave, Berghem, Deursen- Dennenburg, Dieden Demen, Koolwijk. Leeftijd 28 t/m 35 jaar.

Groetjes Sabine
Lees meer
Wandelmaatje (V004.989)
Gezelschap, erop uit
Voor een vrouw (28) met een klein netwerk en autisme zoeken we een maatje die met haar naar buiten gaat: bewegen is goed voor haar maar o.a. door haar autisme gaat ze niet alleen. Een fijn gesprek en daarnaast een lekker stuk wandelen! Kun jij haar op een ongedwongen manier positief beïnvloeden en wil/kun je het initiatief nemen, eens per week voorkeur op donderdagmiddag? Lijkt dit je wat, neem contact op en dan gaan we samen kennismaken bij haar!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »