Samenwerking CJG Land van Cuijk en Blink

In een project voor een jaar trekken Blink en CJG Land van Cuijk samen op om via een netwerk PGB gezinnen te ondersteunen die deze inzet van niet-professionals nodig hebben. Hieronder hebben Fleur (15 jr) en via het netwerk pgb ingezette Iris een korte impressie geschreven.

Wij zijn Fleur en Iris. Iris is begin maart bij mij gekomen om mij te helpen. Iris helpt mij om te leren gaan met mijn emoties en te ordenen. Het is fijn dat ik iemand die mij daarbij helpt en die goed bij mij past. We bespreken wat we die dag gaan doen, we houden dit bij elke week in een schriftje. Iris komt elke woensdag middag. Op het einde als we nog tijd hebben dan doen we iets leuks, dit is ook een beloning voor het harde werken. Ik vind het erg gezellig met Iris, ik vind het ook fijn dat ik alles bij haar kwijt kan. We hebben al een paar keer samen opgeruimd, hierbij leer ik om spullen bij elkaar te houden. Daarnaast vullen we samen een pannetjesmodel in waar ik moet invullen wat mijn emoties zijn en hoe ik die kan opmerken. In het begin vond ik het spannend dat Iris kwam want ik wist niet wie en hoe ze was, is ze aardig is, hoe ziet ze eruit? Nu kan ik niet wachten tot het woensdag is!. Ze helpt me met allerlei opdrachten en we lachen ook heel wat af. Het is een fijn maatjescontact, dat maakt het ook zo vertrouwd. Ik zou het iedereen aanraden, als ze een hulpvraag hebben. Ik vind het belangrijk als iemand aansluit bij de vraag en de situatie.

IRIS: Het was fijn contact maken om op zo’n laagdrempelige manier. Fijn om iets te kunnen betekenen voor iemand. Elke week werken we hard, maar ik vind het ook belangrijk om plezier te hebben. Ik vind het een fijne manier om te werken en zou het net als Fleur aanraden aan gezinnen die met een hulpvraag zitten. Bij ons bevalt het in ieder geval goed!

Groetjes, Fleur en Iris.
Samenwerking CJG Land van Cuijk en Blink

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ook graag actief in de buitenlucht? (V006.459)
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn een gezin wat bestaat uit moeder, zoon (13 jaar) en dochter (11 jaar) en zijn op zoek naar een leuk maatje die samen met ons erop uit wil gaan (soms samen of soms apart).

Mijn zoon van 13 jaar met een groot gevoel voor rechtvaardigheid zou het heel leuk vinden om samen met jou op pad te gaan. Mijn zoon heeft autisme en ADD, hierdoor zijn structuur en duidelijkheid belangrijk. Hij houdt van een wandeling in de natuur, van dieren, van techniek en van gamen. Een grapje op z’n tijd vindt hij leuk, hij is sportief en gevoelig. Mijn creatieve, gevoelige dochter van 11 jaar met gevoel voor humor houdt ook van een wandeling in de natuur en is ook een dierenvriend. Verder houdt ze van spelletjes en tiktok filmpjes maken. Ze heeft een schildklieraandoening, waardoor ze wat sneller vermoeid kan zijn en doet de dingen graag in haar eigen tempo. Voor ons zou het heel fijn zijn als je 1 keer per maand wat zou kunnen betekenen hierin. Spreekt je dit aan, reageer dan snel op deze vacature.
Lees meer
Geduldige vriendelijk steun gezocht (R3363)
Boodschap, koken of wandelen
Ik zoek een mannelijke vrijwilliger die met mij (man 1971) een boodschap wil doen, koken of een stukje wil fietsen of wandelen. Geduld en duidelijkheid is voor mij erg fijn, zodat ik me vertrouwd bij jou kan voelen. Ben jij mijn vast gezelschap die elke week of per 2 weken mij komt op zoeken?
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »