Hallo. Ik ben Sophie Dirkse

Vanaf 16 april ben ik gestart als vrijwilligersconsulent van regio Meierijstad en Landerd bij Blink. Ik wil me graag voorstellen: ik ben Sophie Dirkse, 26 jaar en woonachtig in Veghel. In 2017 ben ik afgestudeerd bij Sociale Studies aan de hogeschool Fontys. Met veel plezier en enthousiasme wil ik van start gaan en hoop u graag in de regio te ontmoeten.

Veel groeten,
Sophie Dirkse

s.dirkse@blinkuit.nl 
06-10988344
Aanwezig: ma - di - vrij

Hallo. Ik ben Sophie Dirkse

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Mijn weekend duurt te lang (R3023)
Op zoek naar een praatje
Welke rustige, aardige persoon doorbreekt zo nu en dan mijn stille, eenzame weekenden? Ik – een vrouw (1971) met een licht verstandelijke beperking – hou van knutselen, spelletjes en er op uit gaan. Kom jij een keertje langs?

Lees meer
Gezellig maatje gezocht
Samen duo-fietsen (V006.487)
Spontane, positieve vrouw (1954) zoekt een geduldige, net zo positieve vrouw die samen met haar wekelijks lekker erop uit gaat. Denk aan: samen duo-fietsen, een boodschapje doen en stukje wandelen. Mevrouw loopt met rollator (kleine stukjes) of zit in rolstoel. Sta jij positief in het leven en heb je doordeweeks tijd om samen te duo-fietsen? Of heb je zin en tijd om een van de andere activiteiten te doen? Neem dan contact op!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »