Workshop voor vrijwilligers Blink op woensdag 13 november

In navolging van de succesvolle workshopdagen van voorgaande jaren, organiseert ONS Vrijwilligerscollege weer een workshopdag met een uitgekiend programma waarin vrijwilligers hun talenten kunnen ontwikkelen en delen.

Woensdag 13 november a.s. bij ONS welzijn Volkelseweg 2 in Uden
Het aanbod is afgestemd op de vragen vanuit de vrijwilligers. Met de nodige inspiratie op zak kan dit juist het verschil maken in de uitvoering van je werk. Deze dag bestaat uit twee rondes waarin vijf workshops worden gegeven. Tussen de rondes door is er een pauze met broodjes en soep. Na afloop is er gelegenheid om nog even wat na te praten onder het genot van een drankje.

Deze uitnodiging is bestemd voor alle vrijwilligers van de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss, Uden, Boekel en Meierijstad.

Je kunt je voor één of twee workshops (max. twee) inschrijven door vóór 1 november een mail te sturen naar carla.bloks@ons-welzijn.nl met vermelding van de keuze van de workshop(s). Je ontvangt de bevestiging ook per mail. Wacht niet te lang, dan heb je de meeste kans dat een workshop nog niet vol is. Voor meer informatie kun je terecht bij Nezahat Akbal, tel. 06 - 14 34 24 08. Meer informatie over ONS Vrijwilligerscollege vind je op www.onsvrijwilligerscollege.nl.

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Heb jij een positieve levens instelling? (R42672)
Gaan wij er samen op uit?
Ik ben een man(1950) uit Oss en ben bekend met autisme en depressieve klachten. Het leven een goede invulling geven is een uitdaging voor mij. Alleen lukt dit vaak niet. Ik ben op zoek naar iemand die er voor mij kan zijn, een luisterend oor en mij ook motiveert om er samen op uit gaan? Ik ben erg begaan met anderen, ben zelf een echte piekeraar en kan erg onzeker zijn, daarnaast ben ik erg eenzaam, maar heb behoefte om hierin stappen te maken. Ben jij mijn lichtpunt en help je me mee om er samen er iets moois van te maken, zodat ik kleine succes ervaringen op doe en kan genieten van deze activiteiten.
Lees meer
Wandelmaatje gezocht! (V005.313)
En een praatje..
Voor een man (1969) zoeken we een gezellig maatje (man/vrouw maakt niet uit, klik moet er zijn, s.v.p. wel 30 +) met wie hij eens per twee weken een stuk kan gaan wandelen, op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag. Meneer heeft COPD, maar kan een redelijke wandeling maken. Er moet wel rekening gehouden worden met het wandeltempo. Door zijn autisme wil hij graag zijn netwerk uitbreiden. Heb jij tijd om met hem lekker de benen te strekken?
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »