Zie de jonge mantelzorgers

1 op de 4 jongeren zijn het!

Binnen ONS Welzijn in Oss zijn we bezig om een project voor jonge mantelzorgers op te zetten, genaamd, We Matter. Dit project voor jonge mantelzorgers wordt opgezet door professionals en drie studenten die zelf ook jonge mantelzorgers zijn. Voor en door jonge mantelzorgers dus. Voor ons project kan starten moeten wij eerst contact maken met deze doelgroep. Echter is de doelgroep verborgen en zeer moeilijk te bereiken. Daarom is een samenwerking met alle professionals van groot belang. Dus heb jij een jonge mantelzorger in beeld? Neem dan contact met ons op.

Doky De Kleyn
doky.dekleyn@ons-welzijn.nl
06-14342389

Danielle van Geel
danielle.vangeel@ons-welzijn.nl
06-10988890

Zie de jonge mantelzorgers

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Samen op pad, zwemmen, fietsen (V005.066)
Ervaring met/ kennis van epilepsie, lage bloedsuikerspiegel
Voor een lieve, rustige peuter (2016) zijn we op zoek naar een rustige, lieve vrijwilliger (v) die samen met haar leuke dingen wil doen. Ze geniet van buiten zijn en houdt heel erg van zwemmen (abonnement krijg je van ouders). Haar broer is actief en speels wat niet goed klikt met haar autisme en ontwikkelingsachterstand. Kun je ook omgaan met epilepsie (overdag soms een absence), ervaring met een lage bloedsuiker (kunnen prikken) en ben je beschikbaar op een (dagdeel van de) woensdag of vrijdag of in het weekend? Neem dan contact op!
Lees meer
Ben jij een stoere vent met een groot hart? (R3437)
Vissen als hobby? Niet lullen maar poetsen!
Ben jij een volwassen man zonder veel tekst maar wel met begrip en duidelijkheid, dan zoek ik jou! Mijn nieuwe hobby is vissen en ik (energieke jongen, 2007) zoek iemand die mij dit  in het weekend wil leren, door mijn adhd en achterstand zoek ik een stevig persoon.

Ben jij mijn VISMAAT?!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »