Zie de jonge mantelzorgers

1 op de 4 jongeren zijn het!

Binnen ONS Welzijn in Oss zijn we bezig om een project voor jonge mantelzorgers op te zetten, genaamd, We Matter. Dit project voor jonge mantelzorgers wordt opgezet door professionals en drie studenten die zelf ook jonge mantelzorgers zijn. Voor en door jonge mantelzorgers dus. Voor ons project kan starten moeten wij eerst contact maken met deze doelgroep. Echter is de doelgroep verborgen en zeer moeilijk te bereiken. Daarom is een samenwerking met alle professionals van groot belang. Dus heb jij een jonge mantelzorger in beeld? Neem dan contact met ons op.

Doky De Kleyn
doky.dekleyn@ons-welzijn.nl
06-14342389

Danielle van Geel
danielle.vangeel@ons-welzijn.nl
06-10988890

Zie de jonge mantelzorgers

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelschap, spelletje en een praatje (V005.787)
Eens per week
Rustige, lieve mevrouw (73) zoekt een vrouwelijke vrijwilliger die eens per week bij haar gezellig een spelletje Rummikub of jokeren en een praatje komt doen. Mevrouw woont zelfstandig maar heeft behoefte aan wat aanspraak, ze vindt het lastig te uiten maar is blij met wat aanspraak! Voorkeur voor een vaste dag in de week op bijvoorbeeld maandag, dinsdag of donderdag. Ben jij die rustige vrijwilligster met een zacht karakter, dan zoeken we jou!
Lees meer
Positief, hart luchten (R3435)
Gelijkwaardigheid & gezelligheid!
Gezellige vrouw (41) is op zoek naar een net zo gezellige vrouw met wie ze er op uit kan, een spelletje kan spelen maar vooral met wie ze leuk kan kletsen. Door een fout tijdens een operatie zit ze in een rolstoel en heeft daarnaast last van astma en reuma. Ondanks deze beperkingen staat ze positief in het leven maar heeft ze behoefte aan wat aanspraak! Een terrasje, bioscoop, shoppen of een luchtje scheppen. Heb jij op de vrijdagmiddag, zaterdag of zondagmiddag een paar uurtjes per 1 à 2 weken tijd?


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »