Kees van Vliet, vrijwilliger bij Blink, verrast met Gouden Oogappel

OSS - Tijdens de opening van het Slowcarepad op zaterdag 27 september jl werd Kees van Vliet verrast met de Gouden Oogappel.  Thijs van Kessel, wethouder Zorg, WMO en burgerparticipatie van de gemeente Oss, spelde hem de oogappel op.

De lijst van activiteiten waar Kees (65) zich voor inzet is eindeloos. Zo organiseert hij het jaarlijkse zomerfestijn, neemt zitting in de wijkraad Rucrea, is vrijwilliger bij de Zonnebloem en heeft meegewerkt aan het Slowcarepad. Daarnaast begeleidt hij, in dienst van Blink, een aantal personen bij het weer op de rit krijgen van hun leven. “Kees is er altijd, en staat altijd voor iedereen klaar”, aldus wethouder van Kessel.

Miriam van der Smissen, bestuurder ONS welzijn, feliciteerde Kees namens ONS welzijn en Blink, en overhandigde hem bloemen.

Gouden Oogappel
Ieder jaar krijgen zes inwoners uit de gemeente Oss een Gouden Oogappel. Zij krijgen deze onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk dat zij doen.  De Gouden Oogappel is een gouden speld in de vorm van een appel met een diamantje. Bij de Gouden Oogappel hoort een oorkonde en een waardebon van 250 euro.

De zes inwoners die een Gouden Oogappel krijgen, zijn ook kandidaat voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Die wordt in december bekend gemaakt. Dat gebeurt op de 'Bedankavond Vrijwilligers' in theater De Lievekamp. Het comité ‘Vrijwilliger van het Jaar’ kiest de zes Gouden Oogappels en de Vrijwilliger van het Jaar.

Kees van Vliet, vrijwilliger bij Blink, verrast met Gouden Oogappel

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelschap, spelletje en een praatje (V005.787)
Eens per week
Rustige, lieve mevrouw (73) zoekt een vrouwelijke vrijwilliger die eens per week bij haar gezellig een spelletje Rummikub of jokeren en een praatje komt doen. Mevrouw woont zelfstandig maar heeft behoefte aan wat aanspraak, ze vindt het lastig te uiten maar is blij met wat aanspraak! Voorkeur voor een vaste dag in de week op bijvoorbeeld maandag, dinsdag of donderdag. Ben jij die rustige vrijwilligster met een zacht karakter, dan zoeken we jou!
Lees meer
Wandelmaatje gezocht (V006.162)
Avonden of weekenden
Vind jij het gezellig om met mij een stukje te gaan wandelen? Ik ben 51, werk bijna fulltime en heb een vrouw, daarnaast zou ik het leuk vinden om op een avond of een moment in het weekend gezellig een stukje te wandelen en te kletsen. Ik ben slechthorend maar geniet van een gesprek en lekker buiten zijn. Samen kunnen we de frequentie, dag en tijd afstemmen.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »