Land van Cuijk: Dag van de Mantelzorg 2019

Dag van de Mantelzorg 2019
Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert Dag van de Mantelzorg 2019              
                                
Datum: vrijdag 15 november 2019
Tijd: van 14.00 – 17.00 uur en van 18.30 – 21.30 uur.
Locatie: De Weijer Boxmeer

Eens per jaar staat Nederland stil bij de grote zorg die mantelzorgers dragen en uitvoeren. Op 15 november 2019, de landelijke 'Dag van de Mantelzorg', organiseert het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk een feestelijke dag voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk. Mantelzorgers kunnen elkaar op deze dag ontmoeten en samen genieten van een workshop, een hapje en drankje.

De Dag van de Mantelzorg 2019 vindt plaats in De Weijer Boxmeer. Er is keuze uit de middag dvan 14.00 tot 17.00 uur of de avond van 18.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Voor meer informatie en aanmelden (vóór 4 november 2019) via het aanmeldformulier op www.mantelzorglvc.nl of tel: 0485-846739.

NB. Mantelzorgers die moeilijk van huis kunnen vanwege de zorg voor een naaste, kunnen contact opnemen met Centrum Mantelzorg om samen een passende oplossing te vinden.
Land van Cuijk: Dag van de Mantelzorg 2019

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Gezelschap gezocht (R3346)
Wandelen, fietsen, kaarten, tuinieren...

Schaijk man (1959) met een lichte verstandelijke beperking houdt van wandelen, fietsen, kaarten, in de tuin werken, klusjes maar wel graag met iemand samen. Graag in de avonduren of in het weekend.


Lees meer
Samen boodschappen doen (V005.574)
Kopje koffie drinken.
Leuke, spontane vrouw (59) met een visuele beperking zoekt een vrijwilliger die samen met haar boodschappen doet en om af en toe een kopje koffie komt drinken. Eens per twee weken op de dinsdagochtend. Vanwege het beperkte zicht kan ze soms onrustig worden in drukke situaties, daarom is het fijn als je met haar mee boodschappen doet. Houd je van een gezellig, humoristisch gezelschap en heb je een auto? Neem dan snel contact op!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »