Nieuwsbrief juni 2019

Onze nieuwsbrief staat weer klaar. Alvast een korte intro...

Voor u ligt de tweede digitale nieuwsbrief van BLINK! Met deze nieuwsbrief willen we u meenemen in wat er zoal bij Blink langskomt door het jaar heen. De diverse activiteiten voor vrijwilligers, al geweest of nog te komen. Maar ook een oproep voor vrijwilligers! Er zijn nog steeds meer hulpvragers dan vrijwilligers die ingezet kunnen worden. Meer mensen hebben werk of zijn druk met mantelzorgen. Werf samen met ons! Vertel hoe leuk het is om iets voor je medemens te doen.In deze nieuwsbrief komt ook een vrijwilliger met hulpvrager in beeld, lees hun verhaal en deel dit met anderen.

Volgt u ons al op Facebook?
Social media is voor ons een bron om vrijwilligers te werven, kijk eens op: https://www.facebook.com/blink.uit. U bent ook een bron voor werving en ambassadeur voor Blink! Met z'n allen bereiken we veel mensen en dan bereiken we wellicht die ene juiste vrijwilliger voor net die ene vraag! Helpt u Blink en daarmee een  mens en zijn omgeving om het leven wat leuker te maken. Onze ‘oude’ slogan: EEN UURTJE PER WEEK KAN EEN LEVEN VERANDEREN! Is nog steeds van toepassing. Veel lees- en deelplezier! Team Blink.

Alles lezen? Klik hier.
Nieuwsbrief juni 2019

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Wandelmaatje gezocht! (V005.313)
En een praatje..
Voor een man (1969) zoeken we een gezellig maatje (man/vrouw maakt niet uit, klik moet er zijn, s.v.p. wel 30 +) met wie hij eens per twee weken een stuk kan gaan wandelen, op vrijdag-, zaterdag- of zondagmiddag. Meneer heeft COPD, maar kan een redelijke wandeling maken. Er moet wel rekening gehouden worden met het wandeltempo. Door zijn autisme wil hij graag zijn netwerk uitbreiden. Heb jij tijd om met hem lekker de benen te strekken?
Lees meer
Ondersteuning opruimen motoronderdelen (R3337)
Samen opruimen en verkopen
Gezellige man (58) zoekt een vrijwilliger die samen met hem zijn schuur met motoronderdelen wil opruimen. Door zijn hersenletsel lukt het hem niet alleen en zou hij graag ondersteuning willen om dit uit te zoeken en te verkopen via Marktplaats. Heb jij (een beetje) verstand van motoronderdelen en/of ben je erin geïnteresseerd? Kun je deze man structuur bieden en heb je een ochtend in de week tijd? Reageer dan nu, je bent van grote waarde!


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »