"Sterkte, als ik iets voor je kan doen... "

"Sterkte, als ik iets voor je kan doen... "
Dat horen patiënten en mantelzorgers veelvuldig van hun omgeving. Maar daarmee komt feitelijke hulp meestal niet tot stand. Met Huppla kan dat anders!

Sterkte, dít kan ik voor je doen...
Huppla is een online tool waarin vrienden en bekenden hun hulpaanbod concreet kunnen maken. Eenvoudig en gratis. Op Huppla.nl staat uitgelegd hoe het werkt.Mantelzorgondersteuners zien de hulpbehoefteAls mantelzorgondersteuner weet je wie (meer) hulp uit eigen kring nodig heeft. Huppla is nieuw en nog niet bij zoveel mensen bekend. Om Huppla onder de aandacht te brengen, zijn er Huppla-kaarten die tevens verwijzen naar huppla.nl.

Wil je een gratis test-set van 10 kaarten ontvangen?
Bestel ze hier en vermeld in het opmerkingenvak ‘MZO Promo’.
"Sterkte, als ik iets voor je kan doen... "
Terug

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Kopje koffie en een praatje (R32072)
Klik en structuur zijn belangrijk!
Voor een rustige man (1930) zoeken we iemand die bij hem gezellig een kopje koffie komt drinken en een praatje komt maken. En met mooi weer een stuk fietsen want binnen zitten met mooi weer kan hij niet! Hij kan vanwege zijn ontwikkelingsachterstand (en beginnende geheugenproblemen) niet goed tegen het ervaren van druk. Daarnaast is een rustige benadering en duidelijk kunnen spreken (slecht gehoor) belangrijk. Kun jij deze man in zijn waarde laten en hem een aantal uur (liefst per week) geven waar hij naar uit kan kijken.
Lees meer
Genieten van 1-op-1 aandacht! (R3320)
Samen koken, knutselen of met de duo-fiets
Ik ben een vrouw (1988) uit Schaijk en heb een verstandelijke beperking (ontwikkelingsniveau van drie jaar). Ik ben op zoek naar een rustige persoonlijkheid. Iemand die er echt voor mij is en doordeweeks (ma-woe-vr) na 16.30 uur of zaterdag na 12.30 uur iets kan betekenen ter ontlasting van mij ouders. Ben jij gek op knutselen, koken en andere leuke activiteiten ondernemen? Dan zoeken we jou!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »