"Sterkte, als ik iets voor je kan doen... "

"Sterkte, als ik iets voor je kan doen... "
Dat horen patiënten en mantelzorgers veelvuldig van hun omgeving. Maar daarmee komt feitelijke hulp meestal niet tot stand. Met Huppla kan dat anders!

Sterkte, dít kan ik voor je doen...
Huppla is een online tool waarin vrienden en bekenden hun hulpaanbod concreet kunnen maken. Eenvoudig en gratis. Op Huppla.nl staat uitgelegd hoe het werkt.Mantelzorgondersteuners zien de hulpbehoefteAls mantelzorgondersteuner weet je wie (meer) hulp uit eigen kring nodig heeft. Huppla is nieuw en nog niet bij zoveel mensen bekend. Om Huppla onder de aandacht te brengen, zijn er Huppla-kaarten die tevens verwijzen naar huppla.nl.

Wil je een gratis test-set van 10 kaarten ontvangen?
Bestel ze hier en vermeld in het opmerkingenvak ‘MZO Promo’.
"Sterkte, als ik iets voor je kan doen... "

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Vergroot je mijn wereld? (R45001)
Samen op pad, lekker erop uit/wat verder weg
Voor een rustige, aardige jongen (2009) met ASS (autismespectrumstoornis) zoeken we een vrijwilliger die in het weekend met hem leuke dingen wil doen. Doordat zijn ouders de Nederlandse taal niet/erg slecht machtig zijn heeft hij een taalontwikkelingsachterstand, desondanks spreekt hij goed Nederlands. Doordat moeder niet veel buiten komt, vader in het weekend werkt en ze geen auto hebben, komt deze jongen op weinig (nieuwe) plekken, wat verder weg van zijn huis. Heb jij een auto, wil je met hem zijn wereld vergroten door leuke activiteiten een paar uur in het weekend te ondernemen? Reageer dan snel!
Lees meer
Eenzaamheid zoekt gezelligheid (V005.478)
Samen oplossen puzzelboekjes
Ik ben een vrouw van 63 en ben op zoek naar iemand die mijn eenzaamheid kan verminderen. Ik heb veel hobby´s maar besteed mijn tijd het allerliefst aan kleuren voor volwassenen of het oplossen van puzzelboekjes. Het zou super zijn als ik dit samen met iemand kan delen of zelfs ondertussen met iemand anders kan kletsen.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »