Zie de jonge mantelzorgers

1 op de 4 jongeren zijn het!

Binnen ONS Welzijn in Oss zijn we bezig om een project voor jonge mantelzorgers op te zetten, genaamd, We Matter. Dit project voor jonge mantelzorgers wordt opgezet door professionals en drie studenten die zelf ook jonge mantelzorgers zijn. Voor en door jonge mantelzorgers dus. Voor ons project kan starten moeten wij eerst contact maken met deze doelgroep. Echter is de doelgroep verborgen en zeer moeilijk te bereiken. Daarom is een samenwerking met alle professionals van groot belang. Dus heb jij een jonge mantelzorger in beeld? Neem dan contact met ons op.

Doky De Kleyn
doky.dekleyn@ons-welzijn.nl
06-14342389

Danielle van Geel
danielle.vangeel@ons-welzijn.nl
06-10988890

Zie de jonge mantelzorgers

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Leuke dingen doen/oppas (V005.311)
Vrijdag/zaterdag of een avond
Voor een gezin met twee kinderen zoeken we een vlotte vrijwilliger die in overleg met ouders over dag en tijd een paar uur om de twee weken, met hun dochter (13) met Syndroom van Down leuke dingen kan doen overdag. Maar ook in huis kan zijn als ouders een keertje samen eruit willen of een oudergesprek hebben op school. Ze is vrolijk, houdt van dansen, zingen, spelletjes doen, meiden-dingen. Samen naar de film, speeltuin zijn ook opties! Kun jij deze dame voldoende sturing geven en haar op een positieve manier benaderen? Ook is haar broertje van 3 soms ook thuis en is het fijn als je ook op hem kan oppassen (slaapt 's avonds). Neem dan contact op!
Lees meer
Maatje/ vriendin gezocht (R39563)
Leren reizen met OV + vergroten netwerk
Wie helpt mij zelfstandiger te worden in OV en wil me helpen bij het vergroten van mijn netwerk. Ik zou graag wat zelfstandiger willen worden, onafhankelijker van mijn huidige netwerk, ook in aanloop naar zelfstandig wonen toe. Bijvoorbeeld hoe ik zelf met openbaar vervoer naar ziekenhuisafspraken kan reizen, zodat ik niet steeds hulp hoef te vragen aan iemand die dat helemaal niet wil. Ik zou graag een eigen netwerk op willen bouwen buiten mijn familie om. Liefst in de middag omdat ik in de ochtend werkzaam ben. Ik ben jonge vrouw van 22 jaar, rustig, en gereserveerd en zoek een vrouwelijk maatje.
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »