Ik ben een stagiair

Blink zoekt voor jouw een passende hulpvrager.


Heb je al contact met ons gehad?
Ja
Nee
Geslacht
Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Zorgzame vrijwilliger gezocht! (4286)
Alledaagse dingen & samen erop uit
Rustige, gezellige man (62) zoekt een vrijwilliger die hij op kan bellen om leuke dingen mee te doen maar ook om even zijn verhaal te doen. Als hij vragen heeft over alledaagse zaken waar hij zelf op dat moment niet uitkomt. Naast zijn werk rijdt hij met zijn auto overal naartoe maar vindt het gezelliger met z'n tweeën! Hij houdt van muziek als de Rolling Stones maar ook van een dagje weg of even naar de markt. Ben jij de betrouwbare, zorgzame vrijwilliger die hij zoekt? Reageer dan op deze vacature!

4286
Lees meer
Ga je mee leuke dingen doen? 4443
Samen mijn wereld vergroten

Meisje (12) zoekt een vrijwilliger (m) tussen 20-40 die samen met haar leuke dingen onderneemt. Ze heeft veel hobby’s/interesses, denk aan creatief, bakken, K-pop, natuur en dieren! Door haar licht verstandelijke beperking heeft ze behoefte aan een rustige en duidelijke vrijwilliger. Heb jij eens in de 1 a 2 weken tijd om op woensdagmiddag of zaterdagoverdag samen met haar leuke dingen te doen?

 

Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »