Ik ben een stagiair

Blink zoekt voor jouw een passende hulpvrager.


Heb je al contact met ons gehad?
Ja
Nee
Geslacht
Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Eenzaamheid (4228)
Film kijken, terras
Sta jij stevig in je schoenen, zoek jij die uitdaging en ben jij de man die wij zoeken? Voor een man (1950) uit Oss die erg alleen in het leven staat zijn we op zoek naar jou!!! Het gaat om een drukke, dwangmatige man met een klein hartje, verstandelijke beperking en sterke persoonlijkheid die hem met vaste regelmaat zou willen bezoeken. Samen film kijken, praatje maken erop uitgaan, terrasje pikken.

HB-4228
Lees meer
Extra paar oren gezocht (4396)
Wat heeft de arts te vertellen?
Voor een man (57) zoeken we een vrijwilliger die samen met meneer naar het ziekenhuis gaat om mee te luisteren. Het vervoer is geregeld, je kunt gewoon met hem meerijden heen en terug! Alleen alle informatie is voor hem best veel, daarom zou het fijn zijn als je met hem mee gaat en in het schriftje noteert wat er is gezegd. Hij kan namelijk zelf moeilijk schrijven en lezen. Mag hij jou opbellen wanneer hij een keer naar het ziekenhuis moet? Ook gezelligheid vindt hij heel fijn, heb je tijd om samen met hem wat leuks te doen, kopje koffie te drinken etc?

4396
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord ยป