Leuk, jij wilt vrijwilliger van Blink worden

Wij zoeken voor jou een hulpvrager.


Heb je al contact met ons gehad?
Ja
Nee
Geslacht

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Heb jij een positieve levens instelling? (R33683)
Gaan wij er samen op uit?
Ik ben een man (1950) uit Oss. Depressieve klachten zijn mij niet vreemd. In de praktijk is gebleken dat ik het een uitdaging vind om mijn leven een goede invulling te geven en loop regelmatig tegen sociale isolatie aan. Daarom ben ik op zoek naar iemand die mij wil en kan motiveren om sociaal actiever te worden en tijdens deze activiteit ook een luisterend oor biedt.

Omdat ik begaan ben met anderen, ben ik geneigd om mezelf te veel weg te cijferen en daardoor weer in mijn isolement terug te vallen. Dat maakt het voor mij moeilijk om de juiste stappen te zetten in het aangaan van sociale contacten.

Hierdoor ben ik onzeker geworden en wanneer we samen op pad gaan voor bv een wandeling of een andere activiteit kan ik positieve ervaringen opdoen en makkelijker uit mijn isolement komen. Ik hoop dat we de klik hebben en we samen veel leuke activiteiten gaan ondernemen.
Lees meer
Samen op stap (R3104)
Met spraakcomputer en een goed humeur

Ik, goed gehumeurde vrouw (1958) met een spraakstoornis en slechtziend ( NAH) ben op zoek naar een vrijwillig(st)er voor een 4 tal maanden in het jaar, als mijn vaste vrijwilligster op vakantie is. Met haar ga ik altijd op pad met de scootmobiel of auto om ergens te gaan ontbijten, maar we kunnen natuurlijk ook iets anders ondernemen. Het is voor mij erg belangrijk om er af en toe op uit kan gaan met gezelschap.

Ik kan niet praten, ik heb een spraakcomputer en een gespreksboek, maar ik ben wel altijd goed gemutst en ik hou van een grapje. Met wat geduld en creativiteit kunnen we een leuk contact opbouwen. Heb jij misschien een paar uurtjes vrij om me gezelschap te houden?


Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »