Vrijwilligerswerk Brabant

Vrijwilligerswerk in Brabant

Ja! Ik wil vrijwilliger worden.


Wat fijn om jou hier op deze pagina te 'ontmoeten'.

Klik op de groene buttons hieronder om het aanmeld- en het toestemmingsformulier direct te downloaden. Vul het aanmeldformulier in en sla dit op. Het toestemmingsformulier moet geprint en ondertekend worden. Maak vervolgens een scan of duidelijke foto en voeg deze ook als bijlage toe in de mail. Stuur je mail
naar: blink@ons-welzijn.nl. Liever per post ontvangen of andere vragen? Bel 088 37 42 525 of mail gerust naar blink@ons-welzijn.nl
.

Alvast bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen binnenkort contact met je op.

Aanmeldformulier vrijwilliger

Vacatures

Blink zoekt vrijwilligers.


Pak ook wat te drinken en ga er maar eens goed voor zitten.
Ben jij humoristisch en ... (V006.482)
houd jij ook van kletsen?
Ik ben een vrouw (1973) uit Uden en ben op zoek naar leuk gezelschap. Ik heb de ziekte MS en ben daardoor bedlegerig. Ik heb een man en een zoon, die beiden veel werken waardoor ik vaak alleen ben. Graag zoek ik daarom in de tijd dat ik alleen ben gezelschap, die net als ik houd van kletsen, humor en goed kan luisteren. Ik ben een echte Formule 1 fan, houdt daarnaast van foto’s maken, mijn man en ik gaan ieder weekend naar de Maashorst om foto’s te maken van de Wisenten (Europese bizons). Naast dieren houd ik ook van muziek luisteren (jaren 70, 80 en 90 muziek) en films kijken. Zie jij het zitten om met mij kennis te maken, dan zou ik het heel leuk vinden als je reageert!
Lees meer
Samen boodschappen doen (R39772)
Motoraangedreven rolstoel
Voor een vrouw (’40) zoeken we een vrijwilliger die wekelijks een keer (overleg over dag/tijd) samen met haar boodschapjes kan gaan doen. Mevrouw is erg duidelijk in haar communicatie, er schuilt een warm hart achter haar ‘harde’ buitenkant en de klik moet er zijn! Ze heeft een aangedreven rolstoel waardoor je enkel hoeft te sturen en de supermarkt is 5 – 10 minuutjes lopen. Ondertussen een praatje en daarna een kopje koffie of thee, dan is mevrouw erg tevree!
Lees meer

Aanmelden

Voor hulpvragers en vrijwilligers.


Meld je aan. Wij nemen spoedig contact met je op.

Samen uitBlinken!

Blink is er voor jou.


Ben je hulpvrager (wil je hulp aanvragen) of wil je vrijwilliger worden, regel het nu.

Ga verder
Dit is een website van Krachtig Media
Ik wil vrijwilliger worden
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »